Home

Kees van Amstel is een Nederlandse comedian / cabaretier / columnist / schrijver / acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. Je kent hem o.a. als vaste comedian bij Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1 bij De Nieuws BV als Druktemaker, en schrijver voor vele comedyprogramma's op de Nederlandse televisie o.a. Dit Was Het Nieuws. 

Zijn nieuwe, derde, avondvullende show 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet' is van start gegaan! En de recensies zijn fantastisch! Een boeiend programma met veel prachtige verhalen en grappen, heel veel grappen. Durf je? 
Bekijk hier de complete speellijst. De show wordt weer opgepakt in seizoen '21-'22!


LET OP: SPEELLIJST '21/'22 IS NU BEKEND!

**** Volkskrant - Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken.
**** Trouw
- Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven.
**** Scènes - Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch
**** Cabaret.nl - Van Amstel toont zich een meesterverteller
Lees hier alle recensies.

KEES OP NETFLIX EN NPOSTART!

Let op!
De tweede show van Kees:  'De Man Die Ik Niet Wilde Worden' is nu te zien bij NETFLIX!
De eerste show 'Jong, Hip, Fris en andere Gruwelijkheden' is nu nog terug te kijken op NPO START.


Elke week een column in de Nieuws BV

Kees geeft elke vrijdag rond half een zijn visie op het nieuws van die week. Of van zijn eigen week. Of iets anders. In ieder geval, hij leest een tekst op. Op NPO Radio 1 en op NPO1 (tv) in de Nieuws BV, 12.00 - 14.00 uur, meestal zo rond half een. Dat je het weet.

KOMT KLIKBEET TERUG?

Seizoen 4 van het satirische sketchprogramma Klikbeet van comedians Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en...Kees van Amstel ligt alweer een tijdje achter ons. Of Klikbeet terugkomt voor seizoen 5 is nog niet bekend, die beslissing ligt bij de Publieke Omroep. Tot die tijd kun je via Youtube (Klikbeet) KLIKBEET YOUTUBE kanaal alles nog een keer bekijken.

Twitter updates