Home

Kees van Amstel is een Nederlandse comedian / cabaretier / columnist / schrijver / acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. Je kent hem o.a. als vaste comedian bij Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1, grappenmaker voor Spijkers Met Koppen en als één van de breinen achter Dit Was Het Nieuws. 

Zijn nieuwe, derde, avondvullende show 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet' is van start gegaan! Met grappen, verhalen en vast een thema of twee. Durf je? 
Bekijk hier de complete speellijst.

**** Volkskrant - Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken.
**** Trouw
- Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven.
**** Scènes - Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch
**** Cabaret.nl - Van Amstel toont zich een meesterverteller
Lees hier alle recensies

Aankomende optredens

Kees in De Slimste Mens

Op maandag 15 juli gaat het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma De Slimste Mens van start. Kees van Amstel is ook één van de kandidaten. Hij stroomt vanaf maandag 29 juli in. Kijken dus! 20:25u op NPO 2


Elke week een column in de Nieuws BV

Kees geeft elke vrijdag rond half een zijn visie op het nieuws van die week. Of van zijn eigen week. Of iets anders. In ieder geval, hij leest een tekst op. Op NPO Radio 1 in de Nieuws BV, 12.00 - 14.00 uur, meestal zo rond half een. Dat je het weet.

Klikbeet komt terug op NPO3!

Het satirische sketchprogramma van comedians Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en...Kees van Amstel komt terug! Voorjaar 2019 !

Twitter updates